Приблизно у третині випадків рак розвинувся через неправильне харчування, стверджують фахівці. Серед небезпечних продуктів ті, які можна побачити в кожному домі, повідомляють Патріоти України.
Так, стверджують вчені, цукор і штучні цукрозамінники - номер один у списку шкідливих продуктів. Надмірне вживання рафінованого цукру може привести до хронічних захворювань ендокринної, серцево-судинної систем, а також стати причиною ожиріння. Цукор небезпечний ще й тому, що сприяє стрімкому зростанню злоякісних новоутворень.
Крім того, Міжнародне агентство з дослідження раку (МАВР) визнало ковбасу і вироби з переробленого м'яса продуктами з доведеною канцерогенною активністю. Згідно з експертним висновком МАІР, регулярне їх вживання може призвести до розвитку колоректального раку - навіть 50 грамів переробленого м'яса в день підвищують шанси захворіти на онкологію на 18%.
Продукти з високим вмістом жиру сприяють появі агресивних злоякісних пухлин і збільшують швидкість їхнього зростання майже у сто разів, показали експерименти на генно-модифікованих мишах.
На думку французьких і бразильських вчених, рак викликає не якісь певні продукти, а спосіб їх приготування. Причиною виникнення онкології часто стає так звана ультраоброблена їжа - хлібобулочні вироби і снеки, газовані напої, кукурудзяні пластівці з цукром, напівфабрикати і відновлені м'ясні продукти. Така їжа відрізняється високим вмістом цукру, жиру і солі, проте бідна вітамінами і клітковиною.
33-річна американська модель та колишня зірка реаліті-шоу Стефанія Матто розкрила секрет свого теперишнього заробітку. За тиждень дівчина з Коннектикуту може отримати близько $50 тисяч на черговій послузі своїм численним підписникам, пережовуючи їжу дл...
За пів року в Україні народилися 86 795 дітей, і померли 249 002 людини. Наразі на одного малюка припадає 3 померлих, й ця ситуація незмінна протягом останніх 5 років. Найбільше народжують у столиці, а найчастіше помирають на Дніпропетровщині, передают...