Хіти тижня. Без понтів: Королева Іспанії з'явилась на світському заході у блузі за 40 доларів (фото)

Фото: ЗМІ

Стиль герцогині Кейт Міддлтон, яка часто обирає вбрання в звичайних магазинах Лондона, є популярним серед перших леді світу. Так, іспанська королева Летиція вбрала блузку, яку може дозволити собі кожна жінка, повідомляють Патріоти України.

Королівська сім'я взяла участь в одному з найпрестижніших дизайнерських конкурсів Innovation and Design Awards 2017. Світський захід відбувся в Мадриді.

Летиція обрала стильну мереживну блузу від відомого бренду Zara. На офіційному сайті мережі магазинів вартість цього одягу становить 41 долар. Іспанська королева доповнила образ стильними чорними штанами та взуттям на підборах.

Водночас чоловік Летиції - король Філіп - з'явився на заході в класичному сірому костюмі в смужку з яскравою краваткою. Зазначимо, що королева Летиція часто обирає вбрання доступних брендів. Одяг дружина короля вміло поєднує з дорогими брендовими речами.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...