Хіти тижня. Бій століття! - Легендарний боксер зробив сенсаційну заяву

Легендарний британський боксер Леннокс Льюїс готовий провести бій-реванш проти не менш легендарного опонента Майка Тайсона.

За цей поєдинок 53-річний британець бажає отримати 100 млн доларів. "Знаєте, я сказав людям, що зніму піжаму за 100 мільйонів. Так що якщо ти серйозно, приходь, дитинко, покажи мені контракт", - цитує Льюїса Daily Mail, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що перший поєдинок двох суперників відбувся в 2002 році. Триразовий чемпіон світу у восьмому раунді нокаутував Тайсона.

Американець завершив кар'єру перемогою над легендарним українцем Віталієм Кличком в червні 2003 року, а Тайсон пішов з боксу в 2005-му.

Майк Тайсон

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...