Хіти тижня. Бійтесь або смійтесь: У мережі показали "найпотворнішого кота в світі" (фото)

Однак власниця тваринки вважає свого сфінкса найкращим другом із прекрасною, як персик, шкірою та бірюзовими, немов океан, очима.

"Милий" котик - зірка мережі. Фото: Instagram

В Instagram звернули увагу на досить незвичайного кота породи канадський сфінкс, по кличці Ердан, повідомляють Патріоти України.

Відомо, що у кота настільки незвична морда, що він може позмагатися з популярними мемами. Котик виглядає так, ніби на очі йому краще не потрапляти. Він схожий на людину, яка багато чого побачила і не дуже цьому рада. Складки шкіри згинаються так химерно, що при погляді на котика згадується мозок.

"Злісному" Эрдану п'ять років, і він живе в Швейцарії. Його власниця Сандра Філіппі каже, що насправді він милий.

"Коли я вперше побачила його, він вкрав моє серце. ...Його зморшкувата рожева шкіра прекрасна, як персик, а бірюзові очі — немов океан".

Опублікував: Інна Мартинчук

"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...