Хіти тижня. Бійці ООС влаштували смертельний "сюрприз" бойовикам на Донбасі

У мережі розповіли, як українські військовослужбовці на Новий рік обстрілювали бойовиків у відповідь на Донбасі. Про це написав волонтер Сергій Марко на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Я знаю людей які на Новий рік самі зголосилися на самий обстрілювали опорник на зміну. Тому що вважали що це правильне відзначення цього свята. Знаю людей які в новорічну ніч пішли на вихід і як тільки в 12 ночі Сепар висунулося з позиції зі зброєю щоб" привітати кропу "- грюкнули двох і поповзла. Знаю мінометну батарею яка в Новорічну ніч чекала поздоровлень від Сепар наведіть на позицію і як тільки звідти відкрили вогонь - відразу ж позицію накрили. Знаю як в Новорічну ніч вивозили пораненого, абсолютно Трез Перші медики, тверезого бійця", - написав він.

Також він підкреслив, що є ще безліч ситуацій, але про них розповідати не можна. "Спасибі тій стіні завдяки якій ми спокійно відзначаємо Новорічні свята. Що приймає на себе шматки металу і рве ворога у відповідь. Спасибі за вашу службу", - підсумував волонтер.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...