Хіти тижня. Білоруси влаштували "теплий" прийом проросійському козакові (відео)

У Білорусі в столичному метро з вагона вигнали проросійського козака, при цьому збивши з нього шапку- "папаху".

Про це повідомляють білоруські ЗМІ, передають Патріоти України.

Учасник спору (який знімав відео) пояснив причину скандалу. За його поясненням, він зустрів в метро нетверезого проросійського активіста, так званого козака, на пероні станції метро "Купаловська", який почав його ображати.

Конфлікт продовжився в вагоні, де автор відео скинув з опонента шапку. Зрештою "козак" був змушений вийти з вагона.

"Я нічого не маю проти козаків, коли вони живуть на Кубані, наприклад. Але тут вони загрожують білоруській незалежності. Ми з друзями не вперше ставимо таких людей на місце", - пояснює свою мотивацію автор відео.

З цього відео важко зрозуміти, що стало першопричиною конфлікту і хто першим став вести себе некоректно.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...