Хіти тижня. "Был бы моложе, поехал бы воевать на Донбасс. У вас же Бандера герой. И не надо мне говорить, что он у немцев сидел": Політолог про бесіду зі старим манкуртом у потязі з Москви

Український блогер Сергій Запорізький розповів цікаву історію про те, як у людей з віком пропагандистські гасла можуть змішуватися в одну "фантастичну скріпну кашу в голові".

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Запорізький пояснив, що їхав в потязі з попутником, чоловіком за 70 років, який з Москви приїхав в Україну на похорон матері, - він народився і виріс в Україні, після чого до 1992 року служив на Північному флоті і демобілізувався в Обнінськ під Москвою.

Так, пенсіонер стверджував, що був би молодший, то поїхав би воювати на Донбас, незважаючи на те, що на стороні угруповань "Л/ДНР" виступають наркомани, алкоголіки і найманці з РФ: "Є таке, але у вас же Бандера герой. І не треба мені говорити, що він у німців сидів".

"Кажу: "Але це ж факт. Тобто ви вважаєте, що українські націоналісти не мали права розглядати Німеччину, як помічницю для здобуття Україною незалежності, а Сталіну було можна ручкатися до червня 1941 з нацистами, знаючи вже і про їх концтабори і про "Майн Кампф". І тут мені була прочитана лекція про "світовий єврейський уряд", про протоколи тих самих мудреців і т.д. Кажу: "Але ці ж протоколи начебто фейк". Відповідає: "Ні. Навіть по російському ТБ кілька років тому показували, що це все правда", - написав блогер.

Також цікавий попутник заявив, що не підтримує президента РФ Володимира Путіна, але голосував за нього через відсутність інших кандидатів. На його думку, наступним президентом стане лідер Чечні Рамзан Кадиров: "Він Росію не здасть. З Україною треба все рвати, досить її годувати".

"Запитав його про "Курськ". Каже, знаю точно, що американці по нам пальнули, потім домовилися і мільярд вони нам виплатили. Вважає, що будинки в Москві підривали російські спецслужби. Ну і Путін крутіший за усіх світових лідерів. Ось така каша в голові", - підсумував Запорізький.

"Найпалкіші антиукраїнці якраз народилися в Україні", "Плакала половина плацкартного вагона", "Жах", "Система, а особливо військова може перемолоти навіть якісне дерево в картонну коробку для сміття", "Раша ТБ апологет правди. Сміхота" , - прокоментували історію в мережі.

Опублікував: Олег Устименко

25-річна українка організувала "фабрику документів" у Гданську, але щось пішло не так (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 13:02

Польські правоохоронці затримали 25-річну громадянку України, яку підозрюють у підробці документів. Слідчі виявили понад 2750 готових документів, вартість яких на чорному ринку може сягати 14,5 млн злотих (близько 142 млн грн). Про це повідомила Прикор...

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...