Хіти тижня. Бо попросив пляшку води: У Росії 40 росгвардійців розстріляли ветерана-афганця, якому стало зле (відео)

Десятки поліцейських відкрили вогонь на ураження в місті Тинда Амурської області і розстріляли ветерана-афганця, який не заплатив за воду в магазині, повідомляють Патріоти України.

Чоловікові стало зле і він попросив у магазині пляшку води. Заплатити пообіцяв пізніше, однак, співробітників магазину це не влаштувалоі вони викликали наряд поліції.

Порушника виявили на вуличній лавці - він сидів нерухомо, проте, тримав кілька мачете. Поліцейські довго міркували, як вчинити, але про всяк випадок зробили кілька попереджувальних пострілів.

На відео, яке з'явилося в мережі, видно, що чоловік в якийсь момент поворухнувся і підняв ножі. Після цього співробітники поліції почали стріляти в нього. Порушник отримав п'ять куль і пізніше помер в лікарні

Убитим виявився 52-річний Володимир Остренко. Він працював шляховиком, а ножі, як з'ясувалося, були потрібні йому, щоб зрізати кущі вздовж залізниці.

Колеги Остренко повідомили, що з ранку він виглядав як зазвичай, проте, після став скаржитися на нездужання і його відпустили додому. Зараз близькі загиблого намагаються встановити причини трагедії, що сталася.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...