Хіти тижня. Бойовик, якому врятував життя український паспорт, помер на Донбасі (фото, відео)

В 2014 році паспорт громадянина України зупинив кулю, яка летіла в серце терориста...

На Донеччині помер член угруповання «ЛНР», який в 2014 році вижив завдяки українському паспорту. Про це повідомив в Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Відомо, що Маначенко Ілля Іванович «Манич» народився 26 липня 1964 року в Курганинському Краснодарського краю Росії. Проживав в Старобільську Луганської області. Помер 9 квітня 2018 року - небойові втрата.

За даними сайту «Миротворець», Маначенко «служив» у батальйоні «Леший» НЗФ «ЛНР». Розшукувався в Україні за статтею 110 ч.2 та статті 260 ч.2 «Посягання на територіальну цілісність» і «Створення незаконних збройних формувань».

Раніше, в 2014 році, на YouTube-каналі «Батальйон Леший» було опубліковано відео, в якому «Манич» розповів, як йому вдалося вижити, завдяки українському паспорту. «Удивительно то, что последняя страница паспорта задержала пулю, которая шла в сердце…100 метров от автомата Калашникова, град пуль и вот эта „штучка“ спасает мне жизнь…», - розповідав Маначенко в 2014 році.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...