Хіти тижня. "Брате! Ми цінуємо все, що ти робив і робиш", - Ярош підтримав Савченка

Позафракційний народний депутат Дмитро Ярош підтримав губернатора Миколаївської області Олексія Савченко, який підозрюється у можливому доведенні до самогубства українського льотчика-героя Владислава Волошина.

На своїй сторінці в Facebook Ярош написав, що Савченку не слід виправдовуватися і звертати увагу на скандал, передають Патріоти України.

Нардеп також порадив губернатору просто продовжувати робити свою роботу. "Олексій, брат! Йдучи на посаду голови Миколаївської ОДА, ти знав, що береш на себе важкий хрест... Ось і зараз бог дає тобі ще одне випробування. Упевнений, що ти його з гідністю витримаєш, ти - боєць", - написав Ярош.

"Знай, що ми, добровольці, цінуємо все, що ти робив і робиш для затвердження і розгортання добровольчого руху як на фронті, так і в тилу", - додав він.

Опублікував: Олег Устименко

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...