Хіти тижня. "Бред крымской кобылы" - плюються навіть росіяни: Генерал-прокурорша Поклонська присоромила хорватів за перемогу і поставила їм за приклад "високодуховну" збірну РФ

У Росії продовжує голосно обговорюватися скандал зі збірною Хорватії, гравці якої привітали Україну словами "Слава Україні!" після перемоги над російською збірною на ЧС.

Наталія Поклонська

При цьому своїм коментарем вирішила відзначитися скандально відома по роботі в російській Думі і прокуратурі Криму Наталія Поклонська, передають Патріоти України.

Поклонська заявляє, що нібито перемога хорватів над росіянами була "випадковою", що робить шанси Хорватії в матчі з Англією "примарними". Більш того, вітання на адресу України розлютили Поклонську, яка звинуватила хорватів в тому, що вони нібито грають за збірну України.

При цьому депутат в дусі "російського скрепного патріотизму" закликала хорватів вчитися у збірної РФ командному духу, самовіддачі та гордості за свою країну.

Однак, заява Поклонської викликала зворотну реакцію в соціальних мережах - російські користувачі сміються з депутатки, знущаючись над її футбольними аналітичними здібностями, нагадуючи при цьому про зраду України та її клятви українського народу в якості прокурора.


Опублікував: Олег Устименко

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...