Хіти тижня. Брежнєва і Меладзе втекли з Росії

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе більше не живуть в Росії. Пара купила будинок в Італії, тому що дуже "захотілося осісти там".

Про це відомий продюсер заявив в телепрограмі "Vласть vs Vлащенко", передають Патріоти України.

За визнанням Меладзе, основним будинком зараз є не Москва, а містечко в північній частині Італії. Мабуть, місце весілля було вибрано подружжям невипадково. "На сьогоднішній день основний будинок саме там, на півночі Італії. Якийсь магнетизм там є, хочеться там оселитися. Я так само оселився в Києві в 1998-му. І зараз, через 20 років, ми з дружиною оселилися в тому місці, яке дуже сподобалося. Захотілося осісти там", - розповів Костянтин Меладзе.

Ще в 2018-му Віра Брежнєва постила в Інстаграмі серію знімків, повідомляючи, що її улюблене місце, де вона відчуває себе як вдома, - Італія.А її нинішній чоловік уточнив, що його діти живуть в Києві, дружина - в Італії, а працює він на дві країни - Україну і Росію. "Це вже багато років триває, все розкидано по різних країнах", - пояснив співрозмовник.

Таким чином, у продюсера будинки в трьох країнах, і нічого поганого він в цьому не бачить. А ще каже, що його «подорож по жінках» закінчилося. І плює три рази через ліве плече. Крім того, в інтерв'ю Костянтин Меладзе зізнався, що дітям від першої дружини щодо розвалу сім'ї заради шлюбу з Галушкою нічого не пояснював: "вони розумні, все самі зрозуміли".

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...