Хіти тижня. Буде "Африка": Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні в травні

На українців чекають по-справжньому теплі дні, але ще без задушливої спеки.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

У травні на українців чекає суха погода з короткочасними дощами, а в кінці місяця країну накриє "африканська спека". Такі прогнози дають американські метеорологічні служби та українські синоптики, повідомляють Патріоти України з посиланням на Meteoprog.

Відзначається, що "африканська спека" накриє країну під кінець місяця. Передбачається, що стовпчики термометрів піднімуться до +28 ... +30 ° С. Дощі будуть досить інтенсивними, але короткочасними.

У перший тиждень місяця середня денна температура підніметься вище позначки плюс 15 ° С, поступово показник буде збільшуватися до +20 ... +25 ° С. Ночі також не будуть холодними +10 ... +14 ° С.

Опублікував: Інна Мартинчук

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...