Хіти тижня. Буде наступним? Табаков перед смертю передав привіт Путіну

Актор і режисер помер 12 березня - у нього стався серцевий напад.

Фото: ЗМІ

Незадовго до смерті знаменитий актор і режисер Олег Табаков, перебуваючи в лікарні, передав привіт президентові Росії Володимиру Путіну, повідомляють Патріоти України.

Так, Табаков входив в список довірених осіб Путіна, в який також увійшли Надія Бабкіна, Микола Расторгуєв, Стас Михайлов, Михайло Боярський, Стас П’єха, письменники Марина Юденіч і Едуард Багіров, оперна співачка Анна Нетребко, актор Олексій Чадов, сатирик Геннадій Хазанов, шоумени Леонід Якубович та Ігор Бульдог Харламов і багато інших відомих росіяни.

Про "привіт" для Путіна від Табакова повідомив актор Євген Миронов. "Мій учитель Олег Павлович Табаков, який вам всім кланяється і передає великий привіт, він вже був в 34 роки заслуженим артистом", - повідомив Миронов на засіданні Ради з культури і мистецтва, яке відбулося в грудні і на якому був присутній Путін.

Миронов нагадав про свого наставника під час обговорення питань, пов’язаних з нагородженням діячів культури званням "Народний артист". Відзначимо, саме Миронов одним з перших опинився в лікарні, де помер Табаков.

Нагадаємо, Олег Табаков помер 12 березня - у артиста стався серцевий напад. Він помер о 16 годині 15 хвилин за московським часом.

Прославлений актор і режисер був госпіталізований ще в листопаді. З тих пір в ЗМІ з’являлося безліч суперечливої інформації про стан здоров’я артиста.

Так, повідомлялося, що він переніс екстрену операцію, пізніше його ввели у штучну кому. Стверджувалося, що у нього діагностували пневмонію і сепсис. В кінці січня знову з’явилася інформація про погіршення здоров’я Табакова.

Табаков - актор, режисер і педагог. Народний артист СРСР, лауреат Держпремій СРСР (1967) і Росії (1997), а також повний кавалер ордена "За заслуги перед Вітчизною". Також був художнім керівником МХТ ім. А.П. Чехова, засновником і художнім керівником театру під керівництвом Олега Табакова ("Табакерка").

Знявся в більш ніж 120 фільмах, в тому числі "Ширлі-мирлі", "Війна і мир", "Польоти уві сні і наяву". Остання робота в кіно - "Кухня в Парижі". Відомий в тому числі і як людина, який озвучував мультфільми - зокрема, кота Матроскіна.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...