Хіти тижня. Будні скреп: Екс-депутат від партії Путіна зламав щелепу популярному російському діджею (фото, відео)

Фото: ФБ

Популярний російський музикант і продюсер Андрій Ширман, більш відомий як DJ Smash, був побитий у нічному клубі колишнім депутатом пермських законодавчих зборів від партії "Єдина Росія" Олександром Телепньовим. У результаті інциденту музикант отримав перелом щелепи. Про це пишуть Вести.Ru, повідомляютьПатріоти України.

Конфлікт між музикантом і політиком стався в одному з нічних клубів Пермі. За словами Андрія Ширмана, один із відвідувачів клубу, що знаходився там разом з екс-депутатом, підійшов до нього біля бару та попросив дозволу сфотографуватися. Після відмови музиканта, чоловік відтягнув його від бару й, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, впав. Зі свого боку Телепньов ударив Ширмана в скроню, збивши його з ніг. Прикметно, що політик має навички рукопашного бою та звання Майстра спорту.

Музиканта, що впав, продовжили бити ногами. Після бійки DJ Smash звернувся за медичною допомогою до травмпункту, де фахівці зафіксували побої і поставили діагноз "відкритий перелом щелепи". У поліції за фактом побиття порушено справу, заяви про те, що трапилося, як стверджує Андрій Ширман, готовий написати весь персонал клубу.

Пізніше популярний російський репер Тіматі в своєму Instagram-акаунті опублікував відео з музикантом DJ Smash, яке було знято в лікарні. На кадрах чітко видно, що відомий діджей дійсно постраждав: йому складно говорити, а на обличчі спостерігаються великі набряки. При цьому, Андрій Ширман зазначив, що наслідки травми будуть переслідувати його все життя.

"Говорити не можу. Щелепу "склали". Будуть перевіряти, що з мозком. Тут зламана кістка, вже поставили пластину. Сказали, що з нею до кінця життя треба буде ходити", -розповів DJ Smash.

Водночас, сам Олександр Телепньов заявив, що інформація про побиття відомого діджея є брехнею, про що він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Днями відвідав клуб "Будинок культури", де зустрів відомого діджея Smash. Дуже добре ставлюся до нього і його творчості. Зробив пару селфі. Сьогодні дізнався, що про мене в ЗМІ з'явилася дискредитуюча інформація, все брехня!" - прокоментував інцидент Телепньов.

‼️Телепнев Александр Александрович (депутат по Пермскому краю, так же глава Пермского ММА и мастер спорта по рукопашному бою) в субботу утром, вдвоём со своим трусливым дружком (в группе лиц) будучи в не трезвом состоянии (о чем уже свидетельствуют как минимум 15чел) в ночном клубе «Дом Культуры» сломал челюсть, и нанёс черепно-мозговые травмы, на чем не остановился и добил вдвоём ногами моего друга и коллегу @djsmash за то, внимание: что он отказался сделать фото на память !!! Так вот ПЕТУШОК ты ё****ый, ты же профессионал ?! А развалил парня, который не то что драться не умеет, а тяжелее диджейской сумки в руках ничего не держал, ещё и добил вдвоем ногами !!! Я зачем все это пишу, не с целью из себя правозащитника строить, просто хочу что бы жители замечательного города Пермь (который прославляет на всю страну @djsmash являясь успешным артистом) знали какой гнилой ПИДАРАСТ живёт у них в городе. Что бы в Москве обратили внимание на члена, региональной партии, что бы может быть губернатор Пермского края - Решетников Максим Геннадьевич прочитал это и дал соответствующие поручения правоохранительным органам. Мне жаль, что не я там оказался в ту ночь. Но ничего, мир круглый, все возвращается, в следующий раз и ТЫ «депутат» можешь оказаться в сложной ситуации.
Публикация от Black Star (@timatiofficial)

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...