Хіти тижня. Будьте "напоготові": Українська ведуча-мандрівниця назвала країни, де найбільше грабують туристів

Телеведуча відомої тревел-програми "Орел і решка", поділилася власним досвідом із шоу та склала список країн, де туристи найчастіше стають жертвами крадіїв.

Відповідним дописом Леся поділилася на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

На фотографії зірка у Варшаві, Польща, бережно притиснула сумку до тіла, переживаючи, що її можуть вкрасти. За словами Нікітюк, найбільше крадії "пасуть" туристів в європейських країнах.

"Іспанія. Обережно, кишенькові злодії! Пам'ятаю в аеропорту Барселони у нашого оператора пропав рюкзак з технікою за секунду... А скільки подруг мені дзвонили і розповідали: "Я навіть не встигла сісти в таксі, як гаманець і всі документи пропали". Через це я завжди ховаю гроші в бюстгальтер, там надійніше).

Франція. Париж… Турісти часто страждають від тих же кишенькових злодіїв, особливо на жовтій лінії метро.

Італія. Бережіть рюкзаки! Їх вихоплюють мотоциклісти і спробуй наздожени таких.

Туреччина. Обдурити туриста на базарі, в торговельній крамниці, ресторані – свята справа. Я якось примудрилася купити хумус і гранатовий соус за 150 доларів. А що? Мені ж пачку халви в подарунок дали", – поділилася мандрівниця.

Леся Нікітюк у Варшаві

Леся Нікітюк також додала, що сама ставала жертвою пограбувань, які її дуже засмучували.

"Особисто мене пограбували в дитинстві в Болгарії, вкрали паспорт, мені було 12 і я плакала. Ну і ще в Японії в аеропорту (ви вже знаєте, це було в навколосвітній подорожі (в шоу "Орел і решка", – "24"). Документи повернули, забрали тільки 500 євро!", – зізналася ведуча, та попросила своїх підписників бути пильними у подорожах.

Опублікував: Evora

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...