Хіти тижня. Будьте пильні! Киянка розповіла про нову схему шахраїв

У Солом'янському районі Києва жінка ледь не стала жертвою шахрайської схеми, в який була задіяна дитина.

Користувачка соцмережі Facebook з ніком Nadezhda E-t розповіла, що сиділа на лавці поруч з дитячим майданчиком в парку Островського, коли маленький хлопчик спробував вихопити з її рук телефон. Про це вона написала в спільноті "Солом'янський голос", передають Патріоти України.

"Поки дочка стрибала на атракціоні "Лабіринт", я сиділа на лавочці і переглядала статті в телефоні. І раптом я бачу руку, яка намагається висмикнути у мене мій мобільний. Я підняла очі і побачила хлопчика років 10-12. На моє здивування, я почула фразу: "Тітонька, ну віддай мій телефон". Люди, я очманіла", - поділилася жінка.

Далі, за її словами, вона сховала телефон у сумку, але хлопчик все одно просив віддати їй нібито його мобільний і навіть спробував вихопити його. "І раптом поряд з нами "намальовується" пара немолодих індивідуумів. Жінка у мене інтелігентно цікавиться, що відбувається. Хлопчик каже, що я забрала в нього телефон. І тут чоловік починає мені хамити і погрожувати викликати поліцію", - переказує хід подій Надія.

Вона каже, що погодилася на дзвінок правоохоронцям, але шахраї зрозуміли, що нічого не вдасться, і незабаром пішли. "Думаю, що це був запасний план і він просто не відпрацьований. Хлопчик банально повинен був вихопити у мене мобільний, але у мене є звичка притримувати телефон пальцем зверху", - припустила жінка.

У коментарях до посту його автор зазначила, що пара осіб, які підійшли, не нагадували своїм виглядом шахраїв.

Опублікував: Олег Устименко

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...