Хіти тижня. Будьте пильними: Як автомобілістів обманюють на АЗС (відео)

В мережі розповіли про ще один спосіб обману клієнтів автозаправних комплексів.

Про це пише Аvtoblog, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Помните видео, на котором сотрудники автозаправки, пользуясь отсутствием владельца авто, сливают часть купленного им бензина в канистры? Кажется, с тех пор водители настороже и стали обращать внимание на такие вещи.

И, судя по всему, такой тренд имеет место на разных заправках. Например, автор этого видео выбрасывал чек в урну на заправке и наткнулся на то, что в урнах спрятаны канистры и баклажки с бензином. Возможно, туда их прячут заправщики, чтобы в нужный момент достать и слить немного бензина для себя.

Впрочем, администраторы заправки не смогли ничего пояснить на вопрос автолюбителя. Возможно, отреагируют представители нефтяной компании.

Опублікував: Олег Устименко

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

В Україні очікується зміна погоди на вихідних: Синоптики озвучили детальний прогноз

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:24

На вихідних в Україні нарешті відступлять заморозки й почне поступово теплішати. Так, в областях температура повітря в денні години зросте до +17+24 градусів, передають Патріоти України. Як свідчать дані Укргідрометцентру, у більшості областей очікуєт...