Хіти тижня. Будьте уважні! - Українець отримав рахунок за електроенергію на 133 тис. грн

Причиною такого величезного рахунки за електрику стала помилка в показаннях лічильника, які споживач передав за допомогою sms.

Житель Сум отримав квитанцію за споживання електроенергії на суму 133 тисячі гривень, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу "Сумобленерго".

Фахівцям "Сумобленерго" вдалося з'ясувати, що причиною такого величезного рахунки за електрику стала помилка в показаннях лічильника, які споживач передав 2 січня 2019 року за допомогою sms. Замість необхідних чотирьох цифр, він відправив п'ять. Тому система нарахувала йому в рази більше спожитої електроенергії і сформувала рахунок на 133 тисячі гривень.

Помилку в рахунку помітила контролер "Сумобленерго". Поки що коректність показань лічильника перевірити не вдалося. У наступному рахунку за електроенергію пройде коригування цієї суми і споживач не понесе ніяких додаткових фінансових витрат. "Будь ласка, уважно передавайте показання лічильників електроенергії для коректних розрахунків за її споживання. Нагадаємо, робити це потрібно з 1 по 5 число кожного місяця", - просять у прес-центрі компанії.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...