Хіти тижня. "Биндеры идуть!": У відвідувачів московського супермаркету шок від товару з Києва, з вулиці "Адольфа Гітлера" (відео)

Соціальні мережі підірвала істерика, яку влаштував росіянин в супермаркеті Москви, побачивши обробну дошку з назвою місця виробника - проспект Степана Бандери в Києві.

Така топоніміка шокує "скрепних" росіян, не зважаючи на моральну підготовку кремлівської пропаганди

Відео зняв сам покупець на камеру свого мобільного телефону і опублікував в інтернеті, передають Патріоти України.

На кадрах москвич був вражений настільки, що терміново зажадав до себе старших адміністраторів і керівництво магазину, вимагаючи негайно усунути проблему. Житель Москви порівняв назву проспекту Степана Бандери з вулицею Гітлера і зажадав від супермаркету "привести торгівлю в порядок".

При цьому користувачі соціальних мереж кинулися знущатися над його істерикою на відео. "Ха... рашист прозрел в супермаркете мацквы, когда увидел разделочную доску с названием проспекта Степана Бандеры (Киев). Скоро по всей расее такие разделочные будут для рашистов", - пише користувач.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...