Хіти тижня. Чекайте сюрпризів: Народний синоптик спрогнозував погоду на лютий

Стало відомо, в яких регіонах буде найхолодніше...

Народний синоптик Володимир Деркач спростував всі попередні прогнози погоди на лютий і повідомив, що останній місяць зими буде не дуже холодним, передають Патріоти України з посиланням на Факты.

Деркач зазначив, що по всій території України очікується невелике зниження температури у нічний час, а вдень буде від кількох градусів морозу до нуля.

Сильне погіршення погодних умов очікується тільки в кінці лютого, після 20-го числа. В Україні різко знизиться температура повітря, а також можливі рясні опади.

"В цілому ж в першій декаді місяця погода буде м'якою (від невеликих мінусів до плюсів) і малосніжною. На відміну від другої десятиденки, в кінці якої очікуються рясні опади. Крім того, у другій декаді лютого в Україну повернуться морози, але ще не дуже сильні. А ось після 20 лютого можливо різке зниження температури. Опади будуть помірними", - зазначив народний синоптик.

Прогноз Володимира Деркача підтверджують і карти погоди. Так, у Києві протягом лютого очікується від двох градусів морозу до двох градусів тепла.В Одесі мінусова температура можлива тільки вночі, а вдень вона буде коливатися від +1 градуса до +7 градусів. В першій декаді можливі опади у вигляді дощу.

У Львові температура повітря коливатиметься від -2 градусів до +4 градусів, можливі опади у вигляді мокрого снігу і дощу.

У Харкові буде найхолодніше, від одного до п'яти градусів морозу. Також очікуються опади у перший тиждень лютого.

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...