Хіти тижня. Через алкоголізм і постійні побої: Дружина зіркового російського актора йде від чоловіка

Марат Башаров і Єлизавета Шевиркова одружилися в 2016 році. Однак сімейна ідилія закінчилася в грудні 2018, коли актор зламав дружині ніс.

Єлизавета Шевиркова і Марат Башаров

Дружина відомого російського актора Марата Башарова заявила, що більше не збирається терпіти алкоголізм і побої чоловіка. Єлизавета написала емоційний пост, в якому зізналася, що вирішила піти від нього. Його вона розмістила в своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Есть вещи о которых не хочется рассказывать... Потому что это не повод для гордости и радости. Это боль и разочарование", - написала жінка.

Єлизавета зізналася, що любила Марата щиро і чисто. І коли тільки зустріла його, то відмовлялася вірити чуткам про нього, думаючи, що людина змінилася і усвідомила свої минулі вчинки, але все виявилося марним. "Стыдно в этом жить, стыдно скрывать, стыдно говорить. Сейчас уже нет смысла скрывать. Я ждала, что Марат найдет в себе силы и нужные слова, чтобы прокомментировать эту ситуацию, но он снова делает вид, что ничего не произошло и все хорошо", - зазначила Башарова.

"Мне очень жаль, что у него нет желания вылечиться и покончить с этим недугом ради нашей семьи", - написала Єлизавета. Вона висловила надію на те, що між ними залишаться хороші і дружні відносини. Адже завдяки цьому шлюбу сталося і найбільше щастя в її житті - народився син Марсель.Відзначимо, що Єлизавета - друга жертва жорстокості Марата. До цього Башаров був одружений на Катерині Архарова, яка пережила подібну історію чотири роки тому.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...