Хіти тижня. Через паспорт "ДНР" на роботу не взяли, горілку не продали: "Валіть звідси, з Москви. Від вас тільки одні проблеми", - підданий "молодої республіки" (відео)

У мережі з'явився ролик з розповіддю жителя окупованого Донецька про поїздку до Росії з так званим "паспортом "ДНР".

На кадрах чоловік розповідає, що цей папірець приніс йому та його колегам лише одні проблеми. Відео розповіді донеччанина опублікували в соціальних мережах, передають Патріоти України.

За словами чоловіка, він з друзями вирушив у квітні 2018 року до Москви на заробітки. "Ми думали буде все просто, але виявилося не просто. Ми приїхали до Москви влаштовуватися на роботу та у нас попросили паспорти. Паспорти у нас були "денерівські" Нас, звичайно, на роботу не взяли", – зауважив оповідач, що представився Толіком.

Також житель окупованого Донбасу розповів, що одного разу їм через "паспорт "ДНР" відмовилися навіть продавати алкоголь. "І був такий випадок. З друзями пішли у магазин, хотіли взяти горілки випити. А з нами був товариш йому 24 роки, а на вигляд – 19. І продавщиця попросила у нього паспорт. Він показав їй "паспорт "ДНР". Вона не продала нам нічого та сказала: "Валіть звідси з Москви. Від вас тільки одні проблеми", – скаржиться він.

У підсумку, продовжує Толік, вони все ж знайшли роботу, попрацювали трохи, але заплатили їм копійки, натомість місцевим бригадам виплатили все повністю, "до копієчки". "Ну й ми поїхали додому. На вокзалі доколупались до нас менти, нас було п'ятеро, один житель Маріуполя, ну, а ми всі – з Донецька. Той, що житель Маріуполя, його відпустили відразу, ну, а нам почали колупати мізки, потім попросили трохи грошей. Ми їм скинулися по дві тисячі. І вони нас відпустили". – підсумував власник папірця під назвою "паспорт "ДНР".

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...