Хіти тижня. "Через відсутність грошей": Зірку естради 90-х не пустили в Україну

Ображений співак заявив, що «ризикував життям», щоб дістатися до Києва, тому вважає рішення влади України порушенням прав людини.

Популярного в 90-х російського співака Віктора Салтикова 20 грудня не пустили на територію України у зв'язку з чим він вирішив подати до суду. Про це співак повідомив на своїй сторінці в Інстаграм, передають Патріоти України.
За його словами, йому не дозволили в'їхати до Києва через відсутність грошей: «Я не бедный человек, у меня есть деньги. И раз маленькая девочка приняла такое решение, я буду подавать в суд на украинские власти».

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...