Хіти тижня. Через зауваження: Під Києвом росіяни жорстоко побили місцевих жителів (фото)

У селі Саливонки Васильківського району Київської області двоє росіян жорстоко побили місцевих жителів, повідомляють Патріоти України.

За інформацією прес-служби Головного управління Національної поліції в області, конфлікт стався після того, як місцевий житель зробив зауваження двом молодикам, що ставили рибальські сітки на водоймі, яку він орендує.Видеорегистратор "Novatek G-30" 3 в 1685 грн.Это устройство докажет вашу правоту на дороге649 грн.

"Невідомі накинулися на нього і жорстоко побили. 59-річний житель села Саливонки був доправлений в лікарню, де у нього діагностували травму голови і грудної клітини", - сказано у повідомленні.

Після цього на зауваження ще одного місцевого жителя нападники відреагували також агресивно: спочатку побили, потім сокирою і битою пошкодили його автомобіль ВАЗ 2101.

Зазначається, що за викликом на місце інциденту прибув наряд групи реагування патрульної поліції. Правоохоронці зупинили машину, в салоні якої перебували підозрювані особи.

Нападників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Ними виявилися 19-річний і 29-річний громадяни Росії. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового утримання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри і обрання запобіжного заходу. Нападникам загрожує позбавлення волі до семи років.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...