Хіти тижня. Черговий тріумф українського боксу: Непереможний українець виграв бій брутальним нокаутом (відео)

Інтернаціональний чемпіон за версією WBF у важкій вазі Владислав Сіренко (10-0, 9 КО) успішно захистив свій чемпіонський пояс.

23-річний киянин на вечорі боксу в київському КВЦ "Парковий" в третьому раунді відправив у брутальний нокаут бразильця Марсело Насімента (18-18, 16 КО), передають Патріоти України з посиланням на Xsport.ua.

"Це мій десятий бій, і я дуже щасливий, що проводжу його в Україні. Цей суперник з'явився у мене, так би мовити, дуже "різко", тому що я повинен був битися з іншим опонентом. Не було часу налаштовуватися, ми готувалися під іншого суперника. але у мене є дуже хороша школа боксу з любителів, спасибі тренерам - як-то підійшли до цього бою. Ми перемогли, але є над чим працювати. Рано говорити, про те, з ким я хочу боксувати в хевівейті за пояс - мені ще треба дуже багато працювати. Звичайно, кожен хоче зустрічі з чемпіоном. Хто їм буде, коли я Одним на цей рівень, не знаю", - розповів Сіренко.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...