Хіти тижня. Чіплявся до малечі і вдарив маму: У Харкові неадекват отримав по заслугах (відео)

Підозрілий чоловік почав чіплятися до дітей, коли ті поверталися ввечері з тренування.

Діти вчасно покликали на допомогу дорослих. Ілюстрація: РБК.

У Харкові неадекватний чоловік чіплявся до дітей і побив маму одного з хлопців, але отримав по заслугах. Відео з місця події опубліковано в Instagram-акаунті "Ху*вая Салтовка", передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Краснодарській, яка пов'язує район Старої Салтівки з важкодоступними мікрорайонами Східної Салтівки. "Цей неадекват почав чіплятися до дітей на вулиці Краснодарській біля будинку 171-В, коли ті поверталися ввечері з тренування.

Один з хлопців подзвонив мамі і вона вибігла на допомогу. Під час розборок неадекват кілька разів ударив дівчину. У підсумку парнішу пов'язали сусіди і тато одного з дітей. Зараз він знаходиться в райвідділі", - йдеться в пості.

Інцидент розлютив користувачів соціальних мереж. Юзери називають цього неадеквата "твариною" і пишуть, що "бояришнік робить свою справу". "На сьогоднішній момент, в ідеалі, - самосуд. А потім телефонувати в поліцію. Говорити, що так і було. Поки ловили - впав з гірки. І рука відірвалася", - написав один користувач.

"Я була в такому ж положенні. У дитинстві. Добре, що є небайдужі люди. Мені вони теж допомогли. Обов'язково потрібно вчити дітей просити про допомогу! Це завдання батьків. Вчити кричати і давати відсіч", - розповіла мешканка Харкова.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...