Хіти тижня. Чіплявся до малечі і вдарив маму: У Харкові неадекват отримав по заслугах (відео)

Підозрілий чоловік почав чіплятися до дітей, коли ті поверталися ввечері з тренування.

Діти вчасно покликали на допомогу дорослих. Ілюстрація: РБК.

У Харкові неадекватний чоловік чіплявся до дітей і побив маму одного з хлопців, але отримав по заслугах. Відео з місця події опубліковано в Instagram-акаунті "Ху*вая Салтовка", передають Патріоти України.

Зазначається, що інцидент стався на вулиці Краснодарській, яка пов'язує район Старої Салтівки з важкодоступними мікрорайонами Східної Салтівки. "Цей неадекват почав чіплятися до дітей на вулиці Краснодарській біля будинку 171-В, коли ті поверталися ввечері з тренування.

Один з хлопців подзвонив мамі і вона вибігла на допомогу. Під час розборок неадекват кілька разів ударив дівчину. У підсумку парнішу пов'язали сусіди і тато одного з дітей. Зараз він знаходиться в райвідділі", - йдеться в пості.

Інцидент розлютив користувачів соціальних мереж. Юзери називають цього неадеквата "твариною" і пишуть, що "бояришнік робить свою справу". "На сьогоднішній момент, в ідеалі, - самосуд. А потім телефонувати в поліцію. Говорити, що так і було. Поки ловили - впав з гірки. І рука відірвалася", - написав один користувач.

"Я була в такому ж положенні. У дитинстві. Добре, що є небайдужі люди. Мені вони теж допомогли. Обов'язково потрібно вчити дітей просити про допомогу! Це завдання батьків. Вчити кричати і давати відсіч", - розповіла мешканка Харкова.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...