Хіти тижня. "Чоловік новий, але купальник старий": Волочкова вкотре зганьбилася у мережі (фото 16+)

Обурена відгуками користувачів соцмережі щодо її "фототворчості", балерина згодом закрила можливість коментування світлин.

Волочкова є самозакоханою, як завжди. Фото: соцмережі.

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова завантажує екстравагантні фотографії з курорту на Кіпрі у соцмережі. Інтернет-юзери негативно реагують на її знімки, обговорюючи "старий купальник" і "нового чоловіка", передають Патріоти України.

Волочкова опублікувала фото на своїй сторінці в Instagram, згодом вона закрила можливість коментування світлин. Своє нове фото вона підписала лаконічно: "Пірс". Так, зараз артистка знаходиться на курортах Північного Кіпру, звідки публікує знімки "18+".

Наступне фото з чоловіком викликало яскраву реакцію користувачів соціальних мереж: "Де Міша? Давно не було фото з ним", "Новий мужик, старий купальник", "Напрягає така постійна зміна партнерів, а донька-підліток зазвичай копіює стиль життя матері" та інші.

Звісно, Кіпр не обійшовся без "фірмового" шпагату Анастасії Волочкової.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...