Хіти тижня. "Чоловіки не зможуть навести порядок у країні, тому що злодії": Карпатський ворожбит сказав, коли в Україні буде порядок (відео)

Василь Ілюк мешкає в селі Ільці Верховинського району над самим Черемошем. Про себе каже, що ґазда, будівельник і трохи ворожбит.

Василь Іванович Ілюк наголошує, що він не мольфар. Ворожбит тому що бачить, що буде. А ще зрідка, каже, дає поради добрим людям, якщо ті справді потребують, - передають Патріоти України з посиланням на видання Курс.

Василь Ілюк, каже, що знає, коли в країні буде лад і процвітання. Для цього начебто треба, щоб Україною керувала жінка. Не конче Юлія Тимошенко, бо "вона преться", а будь-яка. Тоді Україна воскресне. Чоловіки не зможуть навести порядок в країні, тому що злодії, каже дідусь.

А ще старий вважає Карпати краєм понад усі місця світу. Як будівельник він немало поїздив колишнім СРСР, тож може порівнювати. І за міжнародними новинами стежить. "Глянь, хіба в нас є урагани, цунамі, чи десь за горбами вулкан димить? Нема! Тут благодать і спокій", каже Василь Ілюк.

Опублікував: Олег Устименко

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...