Хіти тижня. "Чому ми повинні слухати це лайно, яке вигрібає Росія на нашу неньку?": З'явилося відео з жителями Донбасу, які звернулися до Києва

Автор поста зазначає, що дане відео є криком душі людей, яких протягом довгих років гіпнотизували пропагандою росіяни і деякі представники української влади з проросійською налаштованістю.

Ілюстрація: ЗМІ

У мережі з'явилося відео з жителями Донбасу, які звертаються до української влади з проханням забезпечити трансляцію в регіоні національних телеканалів, повідомляють Патріоти України.

Крім того, люди висловлюють своє обурення повсюдною присутністю там російських ЗМІ. Відповідний ролик опублікував користувач Михайло Журналіст на своїй сторінці у Facebook.

"Українське телебачення, чому його немає в Красногорівці? Я вас дуже прошу, люди добрі, поверніть нам "5 канал","1+1","Інтер", будь-який канал, дайте нам хоч три. Чому ми повинні слухати це лайно, яке вигрібає Росія на нашу неньку? Ми патріоти", - говорить головна героїня ролика, що стоїть перед групою активістів із українським прапором.

У свою чергу, автор поста зазначає, що дане відео є криком душі людей, яких протягом довгих років гіпнотизували пропагандою росіяни і деякі представники української влади з проросійською налаштованістю.

"Це відео для тих, хто говорить: "Яка різниця, якою мовою говорити?" Це відео про тих людей, які живуть за три кілометри від Донецька і хочуть українську мову, школу, телебачення, газети. А їм цього не дають", - обурився журналіст і закликав усіх подарувати жителям Донеччини та Луганщини українську Україну.


Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...