Хіти тижня. "Что не здание - крутота": Росіянина вразило українське місто і прапори УПА (відео)

Російського блогера Руслана Заплатіна, який подорожує регіонами України, привів у повне захоплення Тернопіль.

Чоловік за національністю є росіянином, а в Україну приїхав в 2016 році, бо тут проживає його кохана. Вони разом проводять час в подорожах по різних українських містах, і Тернопіль став одним з них, передають Патріоти України.
Так, в місті він показав вокзал, центральні вулички, Театральну площу, італійський дворик, а також кафедральний собор Непорочного зачаття Пресвятої Діви Марії.
При цьому мандрівники здивувалися прапору УПА, що висить на всіх центральних будівлях. Для того, щоб з'ясувати цей момент, закохані відправилися в туристичну довідкову про місто. Вже там їм розповіли, що після заборони в Польщі повстанської символіки на всі великі свята в Тернополі почали вивішувати червоно-чорний прапор разом з прапором України.
Ще блогер оцінив чистоту, величезну кількість квітів і пішохідні зони у всьому місті. «Что не здание – крутота», - зробив висновок про свою подорож Руслан Заплатін.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...