Хіти тижня. "Что за х*йня происходит?!": З'явилися "скрепні" деталі життя охоронця, який напав на журналіста в Кривому Розі (фото)

Заступника начальника охорони трамвайного депо в Кривому Розі, який напав на журналіста, звуть Юрій Островський і він очолює проросійське угруповання "Зубр".

Про це в Facebook повідомляє криворізький депутат Микола Колесник, передають Патріоти України.

"У світі тварин", частина друга. Островський Юрій Юрійович. Продовження до відео, до речі у журналіста, якого вдарила потвора, проблеми з оком. Заяву до СБУ я подам завтра, обов'язково. А ще обов'язково попросимо "руського", сказати нам у очі, про те як ми о*уєлі", - написав Колесник, додавши, що буде домагатися звільнення Островського.

"А ще, обов'язково, задамо питання у міському відділку поліції, чому цей сєпар виконує обов'язки дільничого інспектора, чому він очолює мілітарне проросійське угруповання "Зубр", і що взагалі за х*йня відбувається?!", - зазначив депутат.

Також Колесник опублікував фото Островського, які доводять його причетність до проросійського угруповання.

Як ми повідомляли раніше, на комунальному підприємстві Кривого Рогу напали на журналіста.

Опублікував: Олег Устименко

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...