Хіти тижня. "Чужа земля": Російський пропаг*ндон Соловйов влаштував істерику через Україну (відео)

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов зганьбився нахабною заявою про те, що Україна нібито незаконно займає свої нинішні території, повідомляють Патріоти України.

Меседж з окупаційною риторикою він озвучив під час обговорення того, що Палата представників Конгресу США визнала Голодомор 1932-1933 років геноцидом українців. Своїми неадекватними міркуваннями рупор Кремля поділився у ефірі власної програми на телеканалі "Россия 1".

"Ці (українці. - ред.), які радіють тому, що щось визнали геноцидом. Тоді важливе питання виникає, елементарне: а ви вважаєте себе правонаступниками УРСР? Якщо ви правонаступники УРСР, тоді звинувачуйте самі себе, а якщо ні, тоді геть з чужої землі! Тоді, виходить, ви зайняли чужу територію. Тоді це все не ваше, і кордони всі треба обговорювати", - уїдливо висловився Соловйов, крім усього поклавши відповідальність за страшний злочин радянського режиму на його жертв.

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...