Хіти тижня. Чим ближча до пенсії безпринципна "певичка", тим скандальніша: 40-річна зрадниця України підкорює Росію "голим" вбранням (фотофакт)

Майже розведена зрадниця "бальзаківського віку" мабуть посилає сигнали вільним, або відносно вільним російським олігархам про свій новий статус, ну і, звісно, поп-публіці недонадімперії. Адже "любить" їх не безкоштовно.

Частий гість російських концертів та вечірок, одіозна українська співачка Ані Лорак неприємно здивувала своїх підписників у соціальній мережі своїм новим образом - співачка показала наряд, в якому вона виглядає так, як ніби гола, передають Патріоти України.

В тому числі, зірка показала знімок на своїй сторінці в Instagram, на якому Лорак постала в тілесному облягаючому комбінезоні, який практично зливається з тілом, внаслідок чого і створюється враження відсутності одягу.

Настільки недоречний наряд виявився концертним костюмом Кароліни - в ньому вона постала на сцені перед російською публікою в рамках великого туру з шоу «Діва» по РФ.

Фоловерів Ані Лорак в соціальній мережі обурив такий відвертий образ, вони відзначили його вульгарність і написали, що костюм абсолютно не підходить їй. «Ганебний наряд! Мені одній здається, що костюм у Волочкової вкрала?», - жартують над співачкою фанати.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...