Хіти тижня. ''Чим їх там труять?": Російських окупантів у Криму поставили на місце через мову

В анексованому Криму влаштували дискусію з приводу необхідності навчання дітей української мови. Про це написав у Twitter блогер КРЫМский бандеровец, опублікувавши підтверджуючі скріншоти, повідомляють Патріоти України.

В одному із пропагандистських пабліків поставили запитання, чи вважають кримчани, що наступні покоління мають знати українську.

Частина користувачів із жовчю заявили, що обходяться російською і надалі не збираються нічого змінювати. У відповідь їм нагадали про те, що півострів був незаконно анексований РФ і залишається частиною Україн"Особисто я знаю і російську, й українську, і сина свого навчу", "У кого Україна серці, у тих діти і так будуть її знати", "Крим – це Україна, і вчити державну мову обов'язково", "Український дубляж мультиків – кращий. Сам давно не розмовляю, але душу гріє", – написали учасники дискусії.

"Українці повинні знати свою мову! До того ж, вона дуже гарна!" – підтримали їх у коментарях до посту блогера. Один із користувачів поділився показовою історією з власного життя. "Я колишню знайому (34 роки, від українського паспорта не відмовилася) з Севастополя привітав із Різдвом листівкою з написом українською. Відповідь: "Не хочу поздоровлень іноземною мовою". Ось чим їх там труять?" – обурився він.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...