Хіти тижня. "Да, бл*дь! Это по-человечески!": Українська журналістка дохідливо пояснила росіянам зміни в Кримінальному кодексі України (відео)

Соколова повідомила пропагандистам Кремля, що Україна приєдналася до десяти європейських країн, де секс без згоди визнається згвалтуванням.

Відома українська журналістка Яніна Соколова в своїй авторській програмі дохідливо пояснила російським пропагандистам зміни в Кримінальному кодексі України щодо зґвалтування і сексуального насильства, передають Патріоти України.

Українка відзначила, що тепер в нашій країні всі жінки захищені від домашніх тиранів, в той час як Росія навпаки відмовилася вважати ці тяжкі злочини кримінальними. «То есть, по-вашему изнасиловать незнакомого человека – это преступление, а изнасиловать жену – это просто «чрезмерно, неуместно, страстно»? Вы че еб**тые?» - не приховуючи емоцій заявила вона.

Крім цього, Яніна Соколова повідомила пропагандистам Кремля, що тепер Україна приєдналася до десяти європейських країн, де секс без згоди визнається згвалтуванням. «Да, бл*ть! По-европейски заниматься сексом – это не насиловать своих жен! Да это не только по-европейски – это по-человечески! Вас смешит закон, защищающий от домашнего насилия? А хотите шутку? Как-то Путин подписал закон о декриминализации домашнего насилия, смешно? А теперь обхохочетесь: через год после принятия этого закона количество жалоб на домашнее насилие увеличилось в три раза!» - нагадала журналістка.

Соколова також яскраво висміяла недавню заяву пропагандистів, що нібито українці цими змінами в Кримінальному кодексі, просто намагаються відвернути від більш насущних і реальних проблем. «Какие могут быть более насущные проблемы, чем то, что тебя изнасиловали? «Меня изнасиловал муж, зато в Нальчике открыли терминал сжиженного газа!», «Меня насилует муж, зато я выйду раньше на пенсию по инвалидности!», «Меня насилует муж с друзьями, зато я точно знаю, что в это время они не были на митинге Навального!» - з сарказмом прокоментувала Соколова.


Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...