Хіти тижня. "Да мне класть с прибором, вы вообще в край офонарели": Як дніпрянин "нових" поліцейських на місце поставив (відео)

У середу, 8 серпня, в Дніпрі пішохід закинув назад в машину поліцейських пакет зі сміттям, який правоохоронці викинули на дорогу.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів фотограф Дмитро Клочко і виклав відео з реєстратора свого авто, передають Патріоти України.

«Снято в Днепре. Сценка в нескольких действующих лицах. Пр. Богдана Хмельницкого, поворот на ул. Артема. Машина с полицейскими номерами (ага, голубенькие) стоит предо мной на красном, пешеход (Герой дня), переходит дорогу. Из мусорской машины выбрасывают пакет с мусором (атата — каламбур). Пешеход в лучших традициях видео — забрасывает обратно», - пише він.
За словами фотографа, він почув «діалог в стилі»: "— Да ты чо, вообще нюх потерял? Ща мы тебя спакуем. — Да мне класть с прибором, вы вообще в край офонарели."
До райвідділу поліції було метрів 100-150, але поліцейські чомусь не змогли довезти пакет.
«Вдумайтесь, в стране победившей много чего, 90-е и нулевые, менты обещают проблемы чуваку, который прав и показывает представителям государства, где они не правы. Вывод — никакие реформы не помогут полиции, чиновникам и прочим госструктурам, если у этих товарищей в голове нет одного, но самого важного осознания: вы — представители и служители закона, вы — лицо государства. Можно сделать хоть миллиард реформ. Не поможет», - підкреслив Клочко.
При цьому він зазначив, що час на реєстраторі збито, але відео знято 08.08.2018. Доказ тому - схема об'їзду нового моста (праворуч).
Опублікував: Олег Устименко

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...