Хіти тижня. Далекобійники: Як українська красуня підкорює європейські дороги (відео)

Багато хто думає, що робота на магістральному тягачі - це чисто чоловіча професія. Однак на європейських дорогах - це вже давно не так.

Дівчата водять багатотонні фури. І одна з них - українська далекобійниця Олена Дровняк, передають Патріоти України з посиланням на АвтоЦентр.

Олена Дровняк вирішила поділитися враженнями від свого самого першого рейсу, в який вона вирушила одна, вночі, по німецькій автостраді А3. Маршрут був недовгим - близько 400 км, однак емоцій приніс чимало. Дівчина всю дорогу міцно стискала кермо. Тому, коли сильно захотілося пити, то дістати пляшку з кишені в двері виявилося цілою проблемою.

Це зараз Олена без проблем відкриває холодильник на ходу, чистить мандарини і їсть горішки. А тоді прибрати одну руку з керма виявилося нереально важко.

Також дівчина згадує, як зробила перший обгін на трасі. Попереду їхав автопоїзд, тягач з цистерною, швидкість десь 70 км/год, і Олена вирішила його зробити. Коли вона порівнялася з ним, то у неї виникло відчуття, що інший водій теж додав газ. Але це був просто страх високої швидкості. Далекобійник навіть їй допоміг, моргнувши фарами, щоб вона не боялася і швидше завершила маневр.
Ось так українська дівчина Олена Дровняк, яка, без сумніву, є найкрасивішою дальнобійницею в світі, підкорює дороги.

"Кілька разів на тиждень фіксуються спроби заходу": У ДПСУ розповіли, де найактивніші російські ДРГ

середа, 1 травень 2024, 1:45

Найактивніша діяльність російських диверсійно-розвідувальних груп наразі фіксується на Сумщині. Вони намагаються перетнути державний кордон України у межах області по кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. . Про це в ефірі каналу "Ми – У...

Скарги на відлов далекобійників прямо під час рейсів: У ТЦК покоментували особливості мобілізації

середа, 1 травень 2024, 0:55

Як повідомляли Патріоти України, Асоціація міжнародних автоперевізників заявила, що на Закарпатті представники ТЦК зупиняють фури і мобілізують водіїв прямо з колес. В обласному центрі комплектування відреагували. . У повідомленні Закарпатського обласн...