Хіти тижня. Давайте прославимо: Цей "гамадрил" живе в Києві і ненавидить наших захисників

Киянин дуже обурив користувачів соцмережі заявою, що йому більше шкода тварин, ніж АТОшників.

Д.Лугару став "відомим" в мережі. Фото: Фейсбук

В соцмережі Фейсбук піднялася хвиля обурення через допис Дмитра Лугару, повідомляють Патріоти України.

Користувач написав, що йому шкода тварин, а не АТОшників: «Вот животных жалко, а не идиотов-атошников! Ну кто виноват ребятам, что они кров проливают?Они пролили кровь мирному населению, своим согражданам, детям в конце концов!!! А носорог не виноват в том, что умер, в отличие от тех, кого я упомянул выше. Подобных новостей с бедными животними очень мало, почти не постят. Зато каждый день опубликовывают скорбь по преступниках, называют героями - и это возмутительно!»

Користувачі відреагували на такий допис бурхливою негативною реакцією в коментарях.

Дехто пропонує провести виховну роботу: « Цей дурень явно перекачався. Весь мозок «пішов» в м'язи. До речі, у нього вся сторінка на FB рясніє гидкими висловлюваннями і не тільки на адресу атошніков. Це мабуть від «великої» любові до України! Істота мерзенне! І воно живе в КИЄВІ !!!!! Тут виховна робота була б не зайвою!».

Або вивезти на передову на два тижні: «Дибіл! Ви на цю морду огидну й тупу погляньте! У нього ж генетичні збої! Та справа не в цьому! Де хлопці-атошники Києва, області? Ви не можете цього ублюдка завезти на передову, прив'язати в окопі й потримати тижнів два?????»

Опублікував: Інна Мартинчук

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...