Хіти тижня. "Давайте зробимо сєпара відомим! У поліклініці в грубій формі зробили зауваження, що я спілкуюся українською мовою! "Поважний пан" сказав, що "Николаев - это не Украина!", - блогер

Вата не спить, вона причаїлася і до сих пір чекає путіна...

Фото в спільноті Патріоти України - об'єднавшись переможемо в соціальній мережі Facebook виклала користувач Miri Yaslik, передають Патріоти України.

"Щойно в поліклініці 1 м.Миколаєва мені в грубій формі зробили зауваження на предмет того що я спілкуюся украінською мовою!!!!! На що я повідомила свого візаві що я взагалі українка і живу в Украіні на що цей " поважний пан" сказав що " Николаев это не Украина!" давайте зробимо цього сєпара відомим!!!! Встигла сфоткати, за що отримала від всієі черги " комплименти". Вата не спить, вона причаілася і до сих пір чекає путіна", - написала автор.

Опублікував: Олег Устименко

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.