Хіти тижня. "Деб*лка, б*я!": 20-річна фітнес-модель з Росії шокувала мережу результатом пластики (фото)

Російська фітоняшка вирішила не морочитися надмірними навантаженнями в тренажернiй залі, а вдалася до послуг хірурга.

Катерина Галиченко до операцій

Фітнес-модель з Ростова-на-Дону Катерина Галиченко викликала справжній фурор в мережі своїм виглядом після пластичних операцій. Користувачі шоковані виглядом 20-річної дівчини, передають Патріоти України.

У дівчини з'явилися штучні груди, попа і губи, але все в гіпертрофованому розмірі. Така неприродна "краса" викликала відповідну реакцію користувачів інтернету.

"Найсумніше, що її хтось обожнює, кайфує з неї і породжує цим самим бажання інших баб бути такими ж, ставлячи її в приклад... Цей світ не заслужив майбутнього" - сумно відзначають користувачі.

Інші називають росіянку "велетенської тварюкою", відзначаючи, що раніше вона була дуже привабливою дівчиною.

Пропонуємо своїм читачам самим подивитися, що буває з людиною, яка не може вчасно зупинитися в своїх бажаннях.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...