Хіти тижня. Декорація для фільму жахів "Штольня": Мережу вразила пропозиція оренди кімнати з "нормальними умовами" (фото)

Оголошення про здачу в оренду житлової площі розмістили на сайті OLX.

Продовження "Штольні" можна знімати у Києві? Ілюстрація: соцмережі.

У мережі сміються над пропозицією оренди квартири в жахливому стані, яку описують, як хороше житло в елітному районі Києва. Про це написав блогер Олександр Барабошко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Оголошення про здачу в оренду житлової площі розмістили на сайті OLX. Також там зазначили, що це частина приватного будинку - здається одна кімната з санвузлом, але без кухні. Однак по фото видно, що приміщення в жахливому стані і швидше схоже на сарай. У кімнаті зі стін відпадає штукатурка, вікно закладено цеглою. Серед меблів: старий диван, кілька тумб, а також є мікрохвильова піч. У ванній кімнаті є сама ванна і пральна машина. За такі умови господар просить 2 400 гривень на місяць.

"Квартира являє собою 1 велику кімнату і туалет з ванною, кухні немає. Частина приватного будинку. Тихий елітний, зелений і приватний район. Квартира повністю окрема, з окремим входом. Ремонту немає. Стан: убита, але жити цілком можна в нормальних умовах, все необхідне є. Гаряча вода є у господаря, який живе по сусідству. Поруч метро Шулявка, купа транспорту", - написали в оголошенні.

Зазначимо, що після того, як в мережі почали обговорювати і висміювати цю пропозицію, оголошення видалили з сайту.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...