Хіти тижня. Демонстративно відвернувся: Український легіонер "Нижнього Новгороду" показав своє ставлення до прапора Росії (фотофакт)

Український захисник "Нижнього Новгорода" Віталій Федорів демонстративно відвернувся від прапора Росії під час виконання гімну РФ перед початком матчу чемпіонату Росії в першому дивізіоні.

Перед початком зустрічі прозвучав гімн і всі футболісти повернулися до прапора Росії, але Федорів єдиний з гравців продовжувати стояти обличчям до трибун, передають Патріоти України.

30-річний Федорів є вихованцем київського "Динамо", а також провів два матчі за збірну України. На батьківщині він також виступав за "Говерлу", "Олімпік" і "Кривбас". У Росії грав за "Амкар" і "Олімпієць".

Опублікував: Олег Устименко

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...