Хіти тижня. Державний "ПриватБанк" потрапив у скандал на рівному місці

Клієнт відкрив карту, не встиг нею скористатися, але виявилося, що вже є борг.

Про це розповів сам клієнт, передають Патріоти України з посиланням на Мінфін.

"...делал себе карту голд универсальная привата, хотел взять кредит. Но кредит мне так и неодобрили, то есть лимита никакого не было. Ну я и не пользовался картой! Звонят мне на днях и говорят у вас просрочка уже 8 месяцев и вы должны заплатить 1000 грн...", - повідомляє Євген.

Також він зазначив, що за словами представників банку борг по карті з кожним днем збільшується і є ймовірність судового розгляду. "...долг растет и я растерялся и так не понял ничего! Как это так. За что я деньги должен платить? Ещё и в суд хотят подавать говорят.", - додав обурений клієнт.
Представник "ПриватБанку" повідомив про те, що готові розібратися більш детально в даному випадки для встановлення можливих неточностей.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...