Хіти тижня. Діти були в паніці та плакали від переляку: На Сумщині вчителька взяла в заручники школярів (відео)

Після пережитого деякі малюки відмовилися йти в школу, куди прийшли в результаті замість них їхні батьки.

Вчителька математики своєї провини не визнає. Фото: скріншот з відео.

У школі в Сумській області 70-річна вчителька математики закрилася разом з п'ятикласниками в кабінеті і не випускала їх до приїзду поліції перед відкритим уроком. У дітей під замком почалася паніка, деяким надали медичну допомогу, а батьки після того, що сталося, відмовляються відпускати школярів до навчального закладу, передають Патріоти України.

Заступник директора Шосткинської ЗОШ №6 змогла зафіксувати агресивну поведінку вчительки, яка не випускала дітей із криками, що атестується. Вона говорила, що є господарем на уроці і погрожувала дзвонити в міністерство.

Діти були залякані і не знали, як поводитися. У підсумку директор школи викликала поліцію. А вдалося зайти правоохоронцям, тільки коли жінка випустила одного учня в туалет.

"Одні сиділи в такому скам'янілому стані, інші плакали, інші ховалися, ось так натягували светрики", – розповіла директор. Діти розповіли, що вчитель їх загнала в клас на перерві, після чого закрила. Після пережитого деякі відмовилися йти в школу, куди прийшли в результаті їхні батьки.

"Ми вважаємо, що у неї якісь проблеми або з головою, або з психікою", "Вона неадекватна жінка, психічно неврівноважена, знань жодних вона не дає. Контрольні роботи – всі "коли", – говорили батьки. Як з'ясувалося, сусіди теж скаржаться на неадекватну поведінку жінки.

"Побила одного сусіда, моїй дружині голову сапкою розрубала за те, що стала на межу ділянки. Зібрали підписи, вся вулиця зібрала, щоб її перевірити психіатрично – кажуть, таких законів немає", – розповів односельчанин.

Сама ж учителька пояснила свою поведінку тим, що не хотіла проходити атестацію, тому що в наступному році не збирається працювати через вік. "Я закрила в цьому випадку на ключ двері, щоб уберегти дітей від розборок адміністрації школи", – сказала вона.

Вирішувати конфлікт взялася освітня комісія, де звертають увагу на вищу категорію вчительки, її педагогічне звання і солідний стаж. Свою перевірку також проводить поліція. Педагоги обіцяють, що з дітьми жінка працювати вже не буде.

Джерело: ТСН.ua

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...