Хіти тижня. Діти госпіталізовані: У Києві дорослий боксер по-звірячому побив на вулиці школярів

Жертвами боксера Віктора Сидоренка, який побив у Києві підлітка за кинуту в лобове скло сніжку, в той день стали ще двоє дітей.

Віктор Сидоренко (зправа)

Про це в Facebook написав батько потерпілого хлопчика Анатолій Вовк. За його словами, зараз усі троє школярів госпіталізовані і перебувають на стаціонарному спостереженні, передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що його син грав у сніжки на вулиці разом зі своїми друзями – в компанії було 4 хлопчика і 2 дівчинки. Одна сніжка нібито полетіла в бік і зачепила автомобіль Сидоренка.

"Вилетів водій і почав наносити професійні удари руками і ногами по нашому синові і його двом друзям. Чоловік, який вчинив розправу над 15-річними підлітками, аргументував це як: "Я їх виховував", – поділився батько.

Вовк зазначив, що сподівається на адекватну реакцію з боку Федерації боксу України і правоохоронних органів, адже Сидоренко є професійним спортсменом і керує власною школою.

Нагадаємо, раніше з'ясувалося, що Сидоренко є чемпіоном світу з боксу серед професіоналів за версією UBA, чемпіоном світу з кікбоксингу, призером світу з муай-тай. Він провів на професійному рингу 14 боїв, з них 11 перемог достроково (2003-2008 роки).

У своєму пості киянин поділився посиланнями на відео поєдинків і тренувань Сидоренка, який побив підлітків.


Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...