Хіти тижня. Для нього війни немає: Український боксер розгнівав соцмережі постом зі словами "Україна + Росія = дружба" (фото)

Іван Редкач зробив спільне фото з росіянином Денисом Лєбєдєвим та додав до нього сумнівний підпис.

Український боксер похвалився дружбою із росіянином. Фото: соцмережі.

Користувачам соцмережі не сподобався пост Редкача, вони обурені словами про дружбу України й Росії, передають Патріоти України.

Українського боксера Івана Редкача розкритикували через пост в Instagram, де було написано "Україна + Росія = дружба". Так, спортсмен зробив спільне фото з росіянином Денисом Лєбєдєвим та написав під ним: "У дружбі треба вчитися бути людиною. І хоча ніхто не застрахований від помилок, головне - вміти їх помічати в собі. Щасти тобі в бою: ти чемпіон, мій друг. Україна + Росія = дружба". Ця фраза викликала у користувачів негатив.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...