Хіти тижня. Для нього війни немає: Український боксер розгнівав соцмережі постом зі словами "Україна + Росія = дружба" (фото)

Іван Редкач зробив спільне фото з росіянином Денисом Лєбєдєвим та додав до нього сумнівний підпис.

Український боксер похвалився дружбою із росіянином. Фото: соцмережі.

Користувачам соцмережі не сподобався пост Редкача, вони обурені словами про дружбу України й Росії, передають Патріоти України.

Українського боксера Івана Редкача розкритикували через пост в Instagram, де було написано "Україна + Росія = дружба". Так, спортсмен зробив спільне фото з росіянином Денисом Лєбєдєвим та написав під ним: "У дружбі треба вчитися бути людиною. І хоча ніхто не застрахований від помилок, головне - вміти їх помічати в собі. Щасти тобі в бою: ти чемпіон, мій друг. Україна + Росія = дружба". Ця фраза викликала у користувачів негатив.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...