Хіти тижня. До 40 років народила 44 дитини, або Найбільш плодовита жінка в світі (відео)

Маріам Набатанзі з села Камбімбірі в Уганді вважається самою плодовитою жінкою в країні і навіть у всьому світі. До 40 років Маріам вже народила 44 дитини. З них вижили 38.

Шість разів африканка народжувала двійнят, чотири рази - трійнят і тричі - четверняшек. Решта дітей були «одинаками». Своїх перших нащадків, двійню, Маріам народила в 13 років, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Мешканка Уганди провела вагітною в цілому 18 років свого життя. Насправді вона хотіла мати лише шістьох малюків. Коли до 23 років у неї вже було 25 дітей, вона навіть звернулася до лікарів, але ті сказали, що втручатися в цей процес небезпечно для її здоров'я, і що накопичині незапліднені яйцеклітини можуть навіть нести загрозу для її життя.
У батька самої Маріам було 45 дітей від декількох жінок - в тому числі четверняшки і навіть п'ятерняшки. Так що це спадкове.
Міріам і всі її діти (найстаршому з тих, що вижили зараз 23 роки) живуть разом в одному будинку. При цьому Міріам - практично мати-одиначка. Її чоловік з'являється не частіше, ніж раз на рік - п'яний і агресивний. Він не робить родині ніякої фінансової допомоги. Маріам видали заміж у віці 12 років за чоловіка на 28 років за неї старшого. У чоловіка були діти і від інших жінок, яких раніше також доводилося виховувати Набатанзі.

Кожен день жінка, щоб прогодувати сім'ю, купує по 10 кілограмів маїсового борошна, чотири кілограми цукру, а також по три шматка мила.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...