Хіти тижня. До України вже їдуть паломники з Африки

Разом із колоною прочан, які пішки вирішили зранку 13 липня з Тернополя до Зарваниці, паломницьку подорож здійснює і вірянин з Республіки Гана.

Хлопець на ім’я Джон є студентом Тернопільського медичного університету. «Він, як вірний Католицької Церкви, долучився до паломництва, щоби спільно з українцями пройти дводенний виснажливий маршрут до чудотворного місця та молитися за мир у всьому світі», – розповіли у прес-службі Тернопільської архиєпрахії УГКЦ, передають Патріоти України.

Нагадаємо, що впродовж двох днів учасники пішого паломництва подолають десятки кілометрів, аби взяти участь у Всеукраїнській прощі до Зарваницького Марійського духовного центру, яка відбуватиметься 14-15 липня.

Опублікував: Олег Устименко

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...