Хіти тижня. Донбас - це Україна: На окупованих територіях пройшла зухвала патріотична акція (фото)

У четвер, 20 грудня, на території Донбасу, тимчасово непідконтрольній українській владі, невідомі патріоти нагадали, чиї землі займає терористичне утворення "ДНР".

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст і волонтер Віталій Овчаренко, передають Патріоти України.

«Листівки з'явилися на окупаційних адміністративних будівлях, зупинках громадського транспорту, магазинах, дверях під'їздів і всюди, де клеїлися. А точніше: в Донецьку (вулиці і будівлі мікрорайону Донський, Щетиніна, Роздольне), вулиці і будівлі міста Моспіно, на Старобешевській ТЕС (смт. Новий Світ)», - написав він.
Більш того, про те, що Донбас - Україна нагадали наклейками на дверях гуртожитку Старобешівського ПТУ. Там живуть російські окупанти з числа кадрових військових країни-агресора.

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...

Оце так! Влада у Мілані планує заборонити продаж морозива та піци вночі

четвер, 25 квітень 2024, 17:48

У Мілані, одному з найбільш відвідуваних туристами міст Італії, можуть ввести заборону на продаж їжі та напоїв навинос після опівночі. Заборона містить норму й про морозиво, що є частиною традиційного вечірнього дозвілля в місті. Про це повідомляє CNN,...